< Terug
         
Alle meubelen worden door Talen Buitenmeubelen in Staphorst gefabriceerd.

Doordat de productie volledig in eigen fabriek plaatsvindt is de kwaliteit in hout en afwerking hoogwaardig. Meubelen gemaakt en geleverd door Talen Buitenmeubelen zijn dan ook geschikt voor intensief en langdurig gebruik.
 

Verwerking vuren hout;
Alle onderdelen worden afzonderlijk bewerkt voordat het hout verduurzaamd wordt. Deze bewerking per onderdeel bestaat uit;
*schaven
*zagen
*schuren
*boren

Pas nadat de onderdelen volledig zijn afgewerkt worden ze in een ketel onder druk en komo-keur geïmpregneerd. (de methode van het onder druk impregneren beschermt het hout vele malen beter dan de veel toegepaste dompelmethode).

Na het impregneren worden alle onderdelen gedroogd en na droging afgemonteerd. Deze werkvolgorde heeft als grote voordeel dat het hele meubel volledig is geïmpregneerd, (denk hierbij aan; verbindingen / gezaagde uiteinden / geboorde gaten).

Door de aandacht welke aan het productieproces besteedt wordt is een product van Talen Buitenmeubelen geschikt voor langdurig en intensief gebruik.

Verwerking hardhout;
Hardhout wordt niet geïmpregneerd omdat het hout van nature een zeer hoge duurzaamheid heeft.
Ook bij hardhout worden de onderdelen volledig apart bewerkt, door de goede controle die tijdens de productie wordt toegepast wordt hier een schitterend eindproduct van vervaardigd.

 Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
! LutraBox producten komen rechtstreeks bij de leverancier vandaan, levering 5 á 10 werkdagen afhankelijk van de planning/route woonplaats. 
LutraBox neemt contact met u op voor bezorging, dit kan soms even duren ivm drukte.


Wij staan direct in contact met onze leveranciers en gaan zorgvuldig om met uw bestelling en persoonsgegevens.
Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen.


Verkoop van opbergmeubelen en tuinmeubelen.
Eénvoudig online bestellen tegen de laagste prijsgarantie!

Kortingsbon per mail na order! Leuk voor jezelf of aanbeveling voor een ander! Onbeperkt te gebruiken.